CHD

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


20 40 60 80 100

Q

m3/h

4 8 12 16 20

P

bar

20 40 60 80 100

Q

m3/h

4 8 12 16 20

P

bar

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet
Kakao ve çikolata transferi için dizayn edilmiş içten dişli özel çikolata pompalarıdır. İsteğe bağlı olarak in-line veya uçtan emişli olarak konfigüre edilebilir. Ön ve arka ısıtma ceketleri bu modellerde standarttır. Bu modellerde rulman dizaynı özeldir. Ayrıca iç yapısı çikolata akışkanı için özel toleranslı imalattır. Doldurma ve boşaltma işlemleri için çift yönlü olarak kullanılabilir. Döküm demir ve paslanmaz çelik versiyonları mevcuttur.  

Teknik Bilgiler
Debi Q     :    Maksimum 90 m3/h
Fark Basıncı    :    Maksimum 16 bar
Sıvı Sıcaklığı     :    0°C ile +250 °C arası
Viskosite    :    Maksimum 10,000 cSt
Malzeme    :    Paslanmaz çelik, döküm demir, karbon Çeliği

Emiş kabiliyeti      :    İlk emiş anında 0,5 bar, çalışma boyunca 0,8 bar

 Özellikler&Avantajlar

  • Sabit ve dönen parçalar arasındaki daha büyük toleranslı dizayn (T=2)  çikolatayı aşırı sıcaklıklardan korur. 
  • Pompa in-line (standart) ya da 90° giriş çıkışlı dizayn edilebilir (BCHD). 
  • Ana yatak harici yağlama için özel olarak dizayn edilmiştir. 
  • Çikolata pompalarında ön ve arka ısıtma ceketleri standarttır (CHD). 
  • Pompa ters yönde de çalışarak boruları ve tankları boşaltmayı sağlar. 

Çikolata transferi
Kakao transferi