Havalandırma Sistemleri

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

Sabit Izgaralı Havalandırma Sistemleri

Sabit ızgara sistemleri, zemine veya bazı durumlarda, duvara bağlanır. Beton tank zeminine bağlanan plastik bir boru tesisatı sistemi üzerine ince veya kaba kabarcıklı difüzörler monte edilir.Sabit ızgara sistemleri, sahanın özel durumlarına göre malzemelerin sıcaklık direnci, genleşme ve büzülme, yüzerlik ve sismik kuvvetler de dahil olmak üzere tasarlanmıştır.

Kaldırılabilir Havalandırma Sistemleri

SSI, çok çeşitli kaldırılabilir havalandırma sistemlerinin önde gelen üreticilerindendir. Sadece sistemin günlük çalışmasını düşünmeden güvenlik ve emniyet kaygısıyla tasarım yapmaktayız. Kaldırılabilir sistem zemin üzerine yerleştirilmiş biçimde ancak difüzörlere veya ızgaraya zarar vermeden basitçe çıkartılacak şekilde tasarlanırlar.
Hatlar birbirine çok yakın yerleştirildiğinde, tekli veya çiftli bir kılavuz ray, kaldırılabilir sistemin çıkartıldıktan sonra tekrar kendi yerine uygun bir şekilde yerleştirilmesini sağlayabilir. Kılavuz raylar, aynı zamanda karıştırıcılardan gelen kanal hızına maruz kaldığında, ızgaranın yatay hareketlere dayanmasına veya yüksek hızlı akışlara yardımcı olabilir. .
Sistemler, disk veya tüp difüzörler ve her tür gelişmiş membran seçeneklerimiz için mevcuttur.

Makara İle Kaldırılabilir Sistemler

Küçük veya dar tanklardaki havalandırma sistemleri, genellikle bir vinç ile kaldırılabilir şekilde tasarlanmaktadır. Bu, operatör için daha uygundur. Çünkü bu durumda difüzörleri incelemek veya bakım yapmak için havuzu boşaltması gerekmeyecek ve bir baş üstü vincine ihtiyaç duymayacaktır.

Vinç İle Kaldırılabilir Sistemler

Daha büyük tesislerde veya atık suyun zararlı olduğu durumlarda ve difüzörlerin düzenli bakıma ihtiyaç duyması halinde, daha büyük bir vinçle kaldırılabilir olan, Geri Alınabilir çoklu delikli havalandırma sistemleri uygun olabilmektedir. Bu tip sistemler, sabit ızgara sistemlerini verimlilik konusunda dengeleyebilmektedirler.




Ürün Bilgi Formu

Havalandırma Sistemleri adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
13324
×