Talaş Ayırma ,Santrifüj

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

Metal talaş sıkıştırma tipi VD40 ıslak metal talaşlarını savurarak soğutucu geri kazanımı sağlayan ve aynı zamanda kurutulmuş talaşları uzaktaki bir kutuya üfleyerek aktaran kompakt boyutlu çipli bir santrifüjdür.

Üfleyici sıkıştırma tipi VD40 sınırlı miktarda talaş ve soğutma sıvısına sahip uygulamalarda talaş kurutmak ve taşımak için akıllı ve kolay bir çözüm olarak tasarlanmıştır. Tek adımda talaşı hem kurutur ve taşır hem de geri kazanılan soğutucuyu bir tank içerisinde toplar.

Talaş santrifüjünün teknik açıklaması:
Talaş santrifüjü, minimum düzeyde alan gereksinimine sahip olup çok kompakt ve dayanıklıdır. Normal bir makine alet taşıyıcısının altına rahatlıkla sığar. Üfleme hareketi çıkış talaşı taşıyıcısına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Talaşlar sürekli olarak makine ile çalışma alanından temizlenir ve çalışma alanı da sürekli olarak temiz tutulur. Makine ile işleme merkezlerinde ve benzeri yüksek üretim kapasiteli makinelerde yüksek hızda talaş giderme işlemleri için idealdir. 20-30 mm (0.78-1.18 ") maksimum uzunluğa sahip kısa ıslak talaşlar bir talaş taşıyıcısı yardımıyla girişe beslenir. Çubuk uçları ve uzun talaş opsiyonlu bir çubuk uç ayırıcısı ile elenebilir.

Talaşlar, parçalar ve torna talaşları haznenin ortasına girer ve yüksek devirde bir döndürme hızı ile yukarı doğru hareket ettirilir. Haznenin çevresinde bir rima eleği bulunmaktadır. Sıvı elekten geçer ve kuru talaşlar kanatlar tarafından üretilen yüksek bir hız ile çıkış / besleme borusundan dışarı atılır. Talaşlar bir talaş kutusunda, soğutucu ise bir tankta toplanır.

Uygulamalar:
Metal talaş sıkıştırıcısı makine alet taşıyıcısından sonra doğrudan kesme makinesine yerleştirilebilir. Normal bir talaş kutusundan daha az yer kaplayacaktır. Sıkıştırıcı kompakt bir talaş kutusunun bir parçası da olabilir.

Sıkıştırıcı, besleme taşıyıcıları, çubuk uç ayırıcıları ve ilave donanımlarla birleşen kompakt bir talaş işleme sisteminin bir parçası da olabilir. Titreşim montajları ile birlikte kombine halinde kompakt ve sağlam tasarımı bu sıkıştırıcının sessiz çalışmasını sağlamaktadır. Kolay denetleme ve bakım için tambura erişim sağlayan bağlantılı denetleme kapağı Islak metal talaşlarını 100-300 kg / saatlik bir oranda % 1-3 kalıntı kuruluğuna kadar kurutur. Talaşları bir hava akımı ile yüksekliğe bağlı olarak ortalama 5-10 metre uzaktaki bir konteynere taşıyabilir.

  • ·Çok kompakt ve dayanıklı
  • ·Bir çıkış talaş taşıyıcısına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır.
  • ·Yüksek hızda talaş giderme konusunda ideal
  • ·Sessiz çalışma

Ürün Bilgi Formu

Talaş Ayırma ,Santrifüj adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
59255
×