L-PAK 150

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

Nederman L-PAK her türlü endüstride tozların ve dumanların giderilmesi için ideal çözümü sunmaktadır. Genel uygulama alanları arasında kaynak atölyeleri, kaporta atölyeleri, inşaat endüstrileri, fırınlar, endüstriyel çamaşırhaneler vs. yer almaktadır. Buna ilaveten L-PAK çalışma atölyelerinin ve bunların zeminlerinin temizlenmesi için de mükemmeldir. Kompakt tasarımı, düşük ağırlığı ve forklift ile kullanım için çerçevesi nedeniyle L-PAK konumlandırması ve hareket ettirilmesi çok kolaydır. Bütünleşik PLC- kontrolü yüksek işlevsellik sağlar ve yeni fonksiyonlara kolayca güncellenebilir. Otomatik çalıştırma/durdurma ünitenin kullanım ömrünü uzatmanın yanı sıra enerji tasarrufu imkanı da sağlar. Uzaktan çalıştırma/durdurma fonksiyonu işten eve dönerken her şeyin kapatıldığından emin olmanızda kolaylık sağlar. Güvenli kullanım. İş rölanti ve sıcaklık kontrol fonksiyonları fanın aşırı ısınması riskini ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca servis gerektiğinde bir gösterge bunu göstermektedir. Benzersiz ve ekonomik filtre konsepti. L-PAK filtre konsepti benzersizdir çünkü yüksek filtre etkinliği ile uzun süreli kullanım ömrünü birleştirmektedir. Bir dinamik redüktör iri parçaları ayırmaktadır. İnce parçalar yüzey işleminde ayrılmaktadır ki bu da uzun süreli kullanım sağlar. Polipropilen fan filtresi gerektiği zaman anti statik filtre ile kolayca değiştirilebilir. Ayrıca en ince parçacıkları filtrelemek için mikro filtre de ilave edebilirsiniz.
Standart olarak otomatik filtre temizleme.
Otomatik filtre temizleme (standart olarak) işlemi ile sürekli olarak yüksek performans sağlanmaktadır. L-PAK kısa bir ters atmosferik hava püskürtme yoluyla filtre temizleme işlemini kullanır. Filtrelerin üst kısmına yerleştirilmiş bir vananın hızlı bir şekilde açılmasıyla güçlü bir hava akımı oluşturulur ve filtre soketlerinden tozları etkin şekilde giderir.
Komple ve kullanıma hazır.
Komple kurulum halinde temin edebiliriz ancak kendi sisteminizi kendiniz kurmayı tercih etmeniz durumunda bu yapması çok kolay bir işlem olacaktır. Ayrıca Nederman, temizleme donanımları, vakum vanaları, salınım kolları ve entegre duman ve toz emişuna sahip öğütme aletleri gibi çok geniş bir aksesuar yelpazesi sunmaktadır.

  • · Kurulumu kolay.
  • · Düşük gürültü seviyesi
  • · Düşük çalışma ve bakım maliyetleri

 

Application

Dust, Granulate, Grit, Fumes, Swarf

Sertifikalar

CE

Kompresor hava ihtiyacı

Dry and clean (Ø6 connection)

Filitre alanı (m2)

1.1

Filtre temizlik metodu

Reverse air pulse

Kurulum

Indoor

Maks. Hava debisi (m3/h)

290

Ses Düzeyi(dB(A))

72 (susturucu hazne ile 62)

Çalışma Basınçı (kPa)

15

Capacity (max airflow m3/h)

150 at -15 kPa

Filtre materyali

polipropilen

Filtre türü

Bag

Frekans(Hz)

50

Inlet

Ø100 mm

Max airflow (m3/h)

290

Max vaccum (kPa)

-22

Filtre adedi

1

Faz adedi

3

Outlet

Ø100 mm

Güç (kW)

3

Ağırlık (kg)

110

 

Ürün Bilgi Formu

L-PAK 150 adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
72173
×