Tasarım Hizmetleri

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

SSI, tüm hizmetleri sağlayan bir difüzör üreticisi ve teknik ortaktır. 2 Boyutlu ve 3 Boyutlu taslak, Biowin™ yazılımla biyolojik simülasyon, CFD karıştırma simülasyonu, ağır hizmet uygulamalarının FEM analizi, sismik hesaplar, yüzerlik hesapları, ısı transfer hesapları ve kıyaslama dahil bir çok teknik kabiliyete sahip durumdayız. Pilot çalışmaları yapılmış difüzör örneklerinin kontrol örneklerine göre analizi için laboratuar hizmetleri, hataların adli analizi, temiz ve işlenmiş suda oksijen transfer verimliliği testleri ve basınç kaybı testleri sağlamaktayız.

Eski bir şirket olarak, kurucu ortakların da şirketin günlük işlerine dahil olması sayesinde, SSI’da inanılmaz bir bilgi ve tecrübe derinliği bulunmaktadır. Biz, bu tecrübe ve bilgilerimizi, modern simülasyon gereçleri ve en yüksek kalitede yenilikçi ürünlerle birleştirerek, sizlere çok uzun yıllar hizmet edecek başarılı bir sistem montajı imkanı sağlamaktayız.

Fiyat teklifi isteklerinizde, yerleşim çizimleri, detaylı bir kapsam ve her teklif için bir hesap sayfası içerecek şekilde çok hızlı bir geri dönüş sağlayabilecek 15 adet makine mühendisinden oluşan ekiple çalışmaktayız.



Ürün Bilgi Formu

Tasarım Hizmetleri adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
36335
×