ZM Mikserleri

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

Endüstriyel ve evsel tesislerde dengeleme, denitrifikasyon ve homojenizasyon işlemlerinde kullanılabilinir.
Uygun şekilde tanklara monte edilmiş olan bu cihazlar, pervane çapına, şekil ve dönme hızlarına daldırıldıkları sıvıya bağlı olarak değişen bir kuvvet uygularlar ve homojenizasyonu artırmak ve tortu oluşumunu önlemek için akışkan kütlesini hareket halinde tutarlar.

Teknik Bilgiler
0,75-18,5 kW
IE3 verimlilik sınıfı motor

 

Özellikler&Avantajlar

  • Kablo tutuculu yenilikçi kablo rakoru sistemi. Kabloyu fiziksel ve mekanik gerilimlere karşı korumak için kablo rakoruna sert veya esnek bir kanal yerleştirmek için üniversal diş halkası somunu çıkarılabilir.
  • Ömür boyu yağlamalı bilyalı rulmanlar, 100.000 çalışma saati sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. İstek üzerine sıcaklık sensörü.
  • Yüksek küçültme oranları ve tork aktarımı sağlayan ve kompakt boyut ve hafiflik ile ağır radyal yüklere dayanan sağlam planet redüktör.
  • Mekanik salmastra yağ haznesine sızıntı tespit eden su sensörü Sıcaklık sensörleri, motorun ve yatakların aşırı ısınması nedeniyle oluşabilecek hasarı önler. (istek üzerine ZMR 065 ve ZMR 090 modelleri için diğer izleme seçenekleri mevcuttur)
  • Pervanenin arkasındaki özel bir kıyıcı sistemi, tahrik mili etrafına dolanabilecek filamentlerin girmesini önler.
  • Yüksek hidrolik verim sağlamak ve filamentler ve katılarla kirlenmeyi önlemek için özel olarak şekillendirilmiş bıçaklarla tasarlanmış AISI 316 paslanmaz çelik pervane. Ağır şartlarda bile sağlamlık ve güvenilirlik için ekstra kalındır.
  • Büyük, kontrol edilebilir yağ haznesinde iki silisyum karbür (SiC) mekanik conta. 3 mekanik salmastra ile donatılmış ZMR modelleri.
  • Yüksek verimlilik ve minimum enerji kullanımı için premium IE3 sınıfı soğuk çalışan motor. İzolasyon sınıfı H (180 ° C).

 

Ürün Bilgi Formu

ZM Mikserleri adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
73671
×