Sızdırmaz Tasarım
Çikolata pahalı bir ürün olduğundan, sızan bir pompa, kelimenin tam anlamıyla para sızdırmak anlamına gelir. Bunu şöyle açıklıyabiliriz
"Bir pompa ürünü sızdırıyorsa, aslında karı yerden toplayıp dışarıya atıyorsunuz demektir.
Knife-Edge Hijyenik Mekanik Salmastra ile ürünün sızdırmadan pompalanmasını sağlar
- Isıyı kontrol altında tutar
- Mil bölgesinde kristalleşmeyi ve katmanlaşmayı önler
- Kolay temizlenebilir
Eski tip pompalar, mil-boyun bölgesinde kontrollü kaçak bırakırdı. Lobe Knife Edge salmastralı Packo pompaları kaçaksız çalışmak üzere tasarlanmıştır. Kaçak varsa bu bakım zamanının geldiği anlamına gelir.
Daha Fazla Basınç, Daha Fazla Problem
Birçok şekerleme üreticisi, onlarca yıldır var olan fabrikaları işletmektedir. Çoğu durumda, üretim düzenekleri neredeyse antika sayılabilecek kadar eski olabilir ve bunlarla uyumlu altyapının güncellenmeye ihtiyaç duyduğu bir gerçek.
"Çoğu zaman, müşterilerimiz bizden sadece pompa satmamızı değil, uygulamalarla ilgili danışmanlık yapmamızı isterler. Genellikle, pompamıza en iyi güvenilirlik ve performansı sağlamak için nasıl bir kurulum yapabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz."
Arpon'nun önerdiği pompalar, çoğu kurulumda üretim sonuçlarını iyileştirir, ancak en iyi performans, istenmeyen kuvvetleri—örneğin basıncı—pompadan uzaklaştır. Sonuçta, daha fazla basınç, daha fazla sürtünme yaratır. Sürtünme ise ısı üretir. Ve ısı, çikolata üretiminin düşmanıdır.
Dünya çikolatayı kesinlikle seviyor. Çikolata üreticileri, talebi karşılamak için fabrikalarını 7/24 çalıştırıyorlar, hatta ekonomik durgunluk zamanlarında bile. Bu, şekerleme üreticilerinin kesinti yaşamamaları için son derece önemli olduğu anlamına gelir. İşte bu nedenle pompalarının güvenilirliği, dünyanın en büyük üreticileri için bu kadar önemlidir.