Nederman Akrobat Kollar (Original, NEX MD, NEX HD, NEX S, NEX D, NEX DX, FX)

Original, NEX MD, NEX HD, NEX S, NEX D, NEX DX, FX

Akrobat kollar, kaynak dumanı, toz, buhar ve benzeri kirleticilerin doğrudan kaynağında emilmesini sağlayan yüksek performanslı emiş sistemleridir. Ergonomik tasarımı sayesinde operatörün kolayca konumlandırabileceği esnek bir yapıya sahiptir ve çalışma alanında maksimum hareket özgürlüğü sunar.

2 ila 5 metre arasında değişen kol uzunlukları, 450–1900 m³/h arasında geniş debi aralıkları ve farklı malzeme kombinasyonlarıyla her sektöre uygun çözümler üretir. Paslanmaz çelik, antistatik veya yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyonları; hem endüstriyel ortamlar hem de hijyen ve güvenlik gerektiren gıda, ilaç ve ATEX sınıfı tesislerde kullanıma uygundur.

Sessiz çalışma performansı, yüksek emiş verimi ve düşük bakım ihtiyacıyla üretim alanlarında kaynak, taşlama, lehimleme, laboratuvar ve benzeri uygulamalarda temiz, güvenli ve verimli bir çalışma ortamı sağlar.

Teknik Bilgiler

  • Hava Debisi : (m³/h) 450 – 1900
  • Emiş Kolu Çapı: (mm) 50 – 200
  • Duman Isısı Dayanımı : (°C) 70 – 120
  • Ses Düzeyi : (dB(A)) 54 – 81
  • Kol Uzunluğu : (m) 1.2 – 5
  • Malzeme Seçenekleri: Alüminyum, Paslanmaz Çelik, PVC, Antistatik PU
  • Montaj Tipleri: Duvar, tavan, tezgâh
  • Kullanım Alanları: Kaynak, taşlama, laboratuvar, gıda, kimya, ATEX ortamları

Özellikler

  • 360° dönebilen esnek kol yapısı
  • Kolay konumlandırma ve sabitleme
  • Yüksek emiş verimi, düşük gürültü seviyesi
  • Hafif, sağlam ve dayanıklı gövde tasarımı
  • Kendi kendini taşıyan denge sistemi
  • Antistatik ve ATEX uyumlu modeller
  • Kolay temizlik ve düşük bakım ihtiyacı