Örnek Uygulamalar

Kakao Karıştırma Süreci

 
“Her akışta mükemmel karışım: Verdermix

Mikser Tipi: Statik

Belçika çikolatası üretiminde kakao yağı, deniz kabuğu şeklindeki pralinlerin üretimi için çikolataya karıştırılır.Bitter, beyaz ve sütlü çikolata birbirine akarak muhteşem mermer desenli kabuk şekli oluşturur.

Bu üreticinin karşılaştığı en büyük zorluk, daha otomatik ve sürekli yüksek kalite sağlayan bir üretim sürecine ulaşmaktı.

Sonuç olarak, dünyaca ünlü bu Belçika çikolata üreticisi, ısıtma ceketi ve çıkarılabilir karıştırma elemanlarına sahip L şekilli ve süt bağlantılı Verdermix statik mikseri tercih etti.

Faydaları

  • RVS316-Elektropolisajlı paslanmaz çelik – Gıda üretimi için tasarlanmıştır
  • Isıtma ceketi (sıcak su) – Çikolatanın akışkan kalmasını sağlar
  • Temizlik için çıkarılabilir karıştırma elemanları
  • X şeklindeki elemanlar sayesinde sürekli ve homojen karışım
  • Gıda endüstrisinde tüp bağlantıları için süt bağlantısı

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak için VERDERMIX serisini inceleyebilir, benzer uygulamalar hakkında detaylı bilgi için uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.