Packo ZW Döner Şarap Pompaları

Kırmızı şarap üretim sürecinde, 4-5 gün fermantasyon ve 30-40 gün maserasyon gereklidir.

Fermantasyon, üzüm suyunu alkollü bir içeceğe dönüştüren ana katalizör işlemdir.

Maserasyon, kırmızı şarabın kırmızı rengini almasını sağlayan temel şarap yapım sürecidir.

Üzüm suyunun %99’u şeffaf-gri renkte olduğundan, kırmızı şarap üretimi sırasında şarabın alt kısımdan pompalanarak üst kısma aktarılması işlemi gerçekleştirilir.

Teknik Bilgiler

  • Debi: Maks. 58 m³/h
  • Basınç: Maks. 8 bar

Özellikler

  • Standart Heli-Lobe Rotorlar: Opsiyonel olarak Bi-Lobe rotor seçeneği de mevcuttur.
  • Dayanıklı Paslanmaz Çelik Şanzıman: Hassas döküm ile üretilmiş olup boyasız, paslanmaz ve uzun ömürlüdür.
  • Özel Tasarım Üçlü Dudaklı Conta: Hızlı bakım, güvenilir sızdırmazlık ve uzun conta ömrü sağlar.
  • Önden Yüklemeli Conta Seçeneği: ZW serisi, ZL serisi gibi EHEDG ve 3A sertifikalı hijyenik ön yüklemeli conta sistemini adapte edebilir (opsiyonel).
  • Geniş Bağlantı Seçenekleri: SMS, RJT, DIN, ISO, Tri-Clamp ve Flanş bağlantıları mevcuttur.

Packo Şarap Pompalarının Uygulamaları

  • Şıra, tortu (lees) ve üzüm posası (pomace) transferi
  • Meyve suyu transferi
  • Fıçı dolumu ve boşaltımı (barrel racking)
  • Şişeleme (bottling)